Friday , April 12 2024

KONKURS ZA UDRUŽENJA GRAĐANA U OBLASTI UNAPREĐENJA RURALNOG RAZVOJA

Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica raspisala je KONKURS za dodelu bespovratnih sredstava za finansiranje aktivnosti udruženja građana u 2019. godini.

Ukupan iznos sredstava koji se dodeljuje po konkursu (koji je predviđen za ove namene) je 1.000.000,00 dinara.

Pravo na korišćenje bespovratnih sredstava imaju udruženja građana sa sedištem na teritoriji Grada Sremska Mitrovica, koja obavljaju delatnost u vezi sa ruralnim razvojem, odnosno unapređenjem poljoprivredne proizvodnje.

Sredstva koja se dodeljuju po ovom Konkursu mogu se koristiti za realizaciju programskih aktivnosti (projekata) udruženja građana čija realizacija utiče na razvoj lokalne ruralne ekonomije kroz unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje, prerađivačke delatnosti i ostalih elemenata politike ruralnog razvoja.

Konkurs je otvoren do 28.06.2019. godine.

Dodatne informacije putem telefona 022/610-573.
Tekst konkursa, smernice i obrazac prijave mogu se preuzeti na internet stranici gencije www.arrsm.rs ili u prostorijama Agencije.

Konkurs se raspisuje 05.06.2019. u nedeljnom listu “Sremske novine”, „M novine“, na internet stranici „Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica“ doo – www.arrsm.rs, oglasnoj tabli Agencije i portalu e-Uprave.

Proverite takođe

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA SUBVENCIONISANU DODELU ZAŠTITNOG RAMA ZA UPOTREBLjAVANI TRAKTOR ZA 2024. GODINU

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA SUBVENCIONISANU DODELU ZAŠTITNOG RAMA ZA UPOTREBLjAVANI TRAKTOR ZA 2024. …